AMASYA / SULUOVA - Suluova Şehit Muharrem Saygün Anadolu Lisesi

Kardeş Kurumumuzdan Ziyaret

Eğitime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kardeş kurum projesi kapsamında Okulumuz Suluova Şehit Muharrem Saygün Anadolu Lisesi ile Suluova Özen Beton Tic. Ltd. Şti.kardeş kurum olmuşlardır.

Eğitime katkı sağlamak amacıyla başlatılan Kardeş Kurum Projesi kapsamında Okulumuz Suluova Şehit Muharrem Saygün Anadolu Lisesi ile Suluova Özen Beton Tic. Ltd. Şti.kardeş kurum olmuşlardır. Bu proje kapsamında Suluova Özen Beton Tic. Ltd. Şti. müdürü Murat İşleyen okulumuzu ziyaret gerçekleştirmiş ve bu ziyarette Okul Müdürü Ahmet Övündür, Müdür Yardımcısı Selman Şentürk, Okul Aile Birliği Başkanı Bayram Çolak misafirlerini karşılamışlardır. Bu ziyarette bir de toplantı gerçekleştirilerek eğitim öğretim yılında kardeş okula yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Yayın: 22.07.2016 - Güncelleme: 22.07.2016 14:59 - Görüntülenme: 362